Dimitri Delorge (l.): "Het voordeel van de competitie is dat we binnen zes dagen dit puntenverlies alweer kunnen rechtzetten."
Volledig scherm
Dimitri Delorge (l.): "Het voordeel van de competitie is dat we binnen zes dagen dit puntenverlies alweer kunnen rechtzetten." © Geert Tresignie

Dimitri Delorge en Tempo Overijse raken niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Wolvertem Merchtem: “Heel zuur en alweer een teleurstelling”

voetbal derde nationale ADerdenationaler Tempo Overijse blijft na twee speeldagen steken op een één op zes. Zondagnamiddag lieten de Overijsenaren op het veld van Wolvertem Merchtem een 0-0-gelijkspel optekenen. Niet het gewenste resultaat en al zeker niet de gehoopte start van het seizoen.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Middenspeelsters maakten het verschil”
  Volleybal Liga A Vrouwen

  VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Midden­speel­sters maakten het verschil”

  Saturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om te stunten tegen VDK Gent. De roodhemden van coach Audry Frankart speelden een al bij al verdienstelijke match in de Oost-Vlaamse derby, maar eens te meer bleek dat de ploeg iets te weinig kwaliteit aan boord heeft om tegen de toppers punten te pakken. VDK Gent komt door de derde opeenvolgende zege alleen aan de leiding nadat concurrent Asterix een punt liet liggen tegen Oudegem.
 2. Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”
  voetbal tweede nationale A

  Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”

  We durven vermoeden dat Gino Pauwels, T1 van KVV Zelzate, overwogen heeft om zelf de voetbalschoenen aan te trekken. Quasi een hele ploeg in de lappenmand en dan naar Merelbeke, de nummer twee in het klassement, moeten. Het leek geen prettig vooruitzicht. Maar zie, 0-1 was het eindverdict. Il faut le faire. Kevin Kabera was één van de smaakmakers in de ploeg van voorzitter Stefaan Luca.