Dillen Geleyns moest met Aarschot het onderspit delven tegen Hasselt.
Volledig scherm
Dillen Geleyns moest met Aarschot het onderspit delven tegen Hasselt. © MGD

Dillen Geleyns is opnieuw inzetbaar bij GSG Aarschot: “Polsblessure is helemaal verleden tijd”

Basketbal Top Division 2GSG Aarschot verloor dit weekend met 78-87 tegen Hasselt. Door deze nederlaag zakt de ploeg even terug naar de vierde plaats in Top Division 2. Op basis van de rangschikking had deze nederlaag kunnen voorkomen worden. Gelukkig is er ook goed nieuws: coach Mark De Wit kan opnieuw op een beroep doen op Dillen Geleyns.

 1. Stijn Defruyt na de promotie met VK Knesselare: “Dit hebben we dubbel en dik verdiend”

  Stijn Defruyt na de promotie met VK Knesselare: “Dit hebben we dubbel en dik verdiend”

  Het voetbal floreert in Aalter. Eendracht Aalter zet de stap naar het nationaal voetbal en zondag wisten zowel Ursel als Knesselare de poort van tweede provinciale open te beuken. Knesselare won in de verlengingen op het veld van White Boys Sint-Niklaas (2-4). Feestje in de bus, party in de kantine of wat dacht je? Aanvoerder Stijn Defruyt is tevreden dat zijn ploeg voor slagroom en een dikke kers op de taart zorgde.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.