Een fel luchtduel tussen Spartaan Rienes Vanborm en de bezoekende verdedigers Sascha Beshliaha en Nasser Mazouz.
Volledig scherm
Een fel luchtduel tussen Spartaan Rienes Vanborm en de bezoekende verdedigers Sascha Beshliaha en Nasser Mazouz. © Robby Verdickt

Dikkelvenne-trainer Lieven Gevaert na 1-0-verlies bij Petegem: “Dennis Van Vaerenbergh excuseerde zich voor de gemiste kansen”

voetbal tweede nationale AZure afloop van de derby bij Petegem voor KSC Dikkelvenne. Geel-blauw ging met 1-0 onverdiend de boot in. Dennis Van Vaerenbergh liet drie glasheldere kansen liggen. In de slotfase verzilverde de thuisploeg via de centrale verdedigers Bryan Vercruysse en Maxime Maes een stilstaande fase.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker

  Na de nipte en onverdiende nederlaag tegen SK Deinze besliste het bestuur van FCV Dender coach Regi Van Acker en zijn assistent Benny Van Polfliet te ontslaan. De Waaslander combineerde de trainersjob met de job van technisch directeur. Die laatste taak wordt overgenomen door Bart Van Renterghem (ex-coach van Eendracht Aalst) als sportief adviseur van de club. Hij deed al scouting voor FCV Dender. David Gevaert is topkandidaat om als nieuwe coach aan de slag te gaan. Hij was onder meer werkzaam bij Eendracht Aalst, Antwerp FC, Excelsior Virton en SK Deinze.