Dikkelvenne-trainer Lieven Gevaert stelde woensdagavond vast dat zijn ploeg net iets te veel geschenken uitdeelde.
Volledig scherm
Dikkelvenne-trainer Lieven Gevaert stelde woensdagavond vast dat zijn ploeg net iets te veel geschenken uitdeelde. © KSC Dikkelvenne / RV

Dikkelvenne en Gent serveren vooroorlogse 4-5: “Als je in september Sinterklaas speelt, komt het niet goed”

voetbal tweede nationale AIn een midweekpartij zorgden KSC Dikkelvenne en Racing Gent voor spektakel. Het Oost-Vlaamse duel eindigde op een vooroorlogse 4-5. Een leuke en snelle pot voetbal die even goed in het voordeel van de thuisploeg had kunnen uitdraaien.

 1. Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”
  Voetbal Eerste nationale

  Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”

  De euforie na de belangrijke zege van vorige week op Antwerp B heeft op De Kloppers opnieuw plaatsgemaakt voor realisme. Ninove speelde tegen het als voorlaatste gerangschikte Mandel lang geen slechte match, maar bleef, vooral omwille van een flinke dosis pech, wel met lege handen achter. Door dit verlies deed Ninove een bijzonder slechte zaak, want niet alleen sluipt Mandel dichterbij, ook een aantal andere ploegen uit de onderste regionen pakten punten.
 1. Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWessels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”
  Wielrennen profs

  Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWes­sels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”

  Thimo Willems (26) heeft er een bewogen jaar opzitten en dat had weinig met het sportieve te maken. “Minerva leek me een heel mooi project om weer aan te knopen met het sportieve succes. Dat is me ook gelukt. Ik kon winnen in de Vermarc Classic en haalde het podium in de Brussels Cycling Classic en de GP Claude Criquielion. Dat zijn mooie uitslagen. Ook binnen de ploeg zat het prima. Ploegleider Preben Van Hecke leverde prima werk en ook het team kon resultaten voorleggen. In april overleed ploegbaas Filip Carpentier. Dat was een donderslag bij heldere hemel. Niemand wist hoe het verder moest gaan met het team. Aanvankelijk waren er positieve signalen, maar uiteindelijk beslisten de opvolgers van Filip om de ploegwerking niet te verlengen. Dat was een spijtige zaak.”