Dieter Meulenyzer behoort bij de Vlassers tot de vaste waarden.
Volledig scherm
Dieter Meulenyzer behoort bij de Vlassers tot de vaste waarden. © VdB

Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BBij tweedeprovincialer SV Wevelgem City A doet Dylan Vanhaverbeke er volgend seizoen nog een vijfde jaar bij als sportief manager en coach. Intussen verlengden ook keeperstrainer Christophe Descamps, de broers Dieter en Mathias Meulenyzer, Brandon Delneste en Romain Roussel hun verblijf bij de leider in tweede B. Ze zijn er bij de Vlassers alvast vroeg bij.

 1. Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”
  Jeugdvoetbal

  Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”

  Nadat een topmatch tussen twee teams met tal van bekende Vlamingen vrijdagavond voor de ideale opwarming zorgde met meer dan 500 aanwezigen, groeide de eerste editie van het Brakelse internationale jeugdtornooi IBY-cup meteen uit tot een groot succes. De deelname van teams uit 8 verschillende Europese landen, de stralende zon en het kwalitatief hoogstaand voetbal zorgden voor bomvolle Brakelse tribunes. Die toeschouwers zagen het kruim van het Belgische jeugdvoetbal aan het werk tegen enkele internationale topploegen. Met Juventus bij U11 en Brøndby bij U10 kregen de organisatoren meteen twee grote namen als eindwinnaars op de eerste editie.
 1. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.