Dieter Meulenyzer behoort bij de Vlassers tot de vaste waarden.
Volledig scherm
Dieter Meulenyzer behoort bij de Vlassers tot de vaste waarden. © VdB

Dieter Meulenyzer is één van de blijvers bij leider Wevelgem: “Content met wat ik heb en op mijn leeftijd zit ik hier goed”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BBij tweedeprovincialer SV Wevelgem City A doet Dylan Vanhaverbeke er volgend seizoen nog een vijfde jaar bij als sportief manager en coach. Intussen verlengden ook keeperstrainer Christophe Descamps, de broers Dieter en Mathias Meulenyzer, Brandon Delneste en Romain Roussel hun verblijf bij de leider in tweede B. Ze zijn er bij de Vlassers alvast vroeg bij.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”
  veldlopen

  Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”

  Zondag wordt in Eernegem het provinciaal kampioenschap veldlopen georganiseerd. Bij de senioren mannen kondigt de wedstrijd zich aan als een van de spannendste van de laatste jaren. Jonathan Goudeseune is, op basis van zijn knappe eerste seizoenshelft, de favoriet, maar toch zal er zeker ook rekening moeten gehouden worden met de broers Steven en Mathijs Casteele. “Steven heeft de laatste weken enkele serieuze stappen voorwaarts gezet en ik denk dat hij moet kunnen winnen”, aldus Mathijs.