Diego Bragard (r.) probeert de bal van Eppegemnaar Emmanuel Okitakula te ontfutselen.
Volledig scherm
Diego Bragard (r.) probeert de bal van Eppegemnaar Emmanuel Okitakula te ontfutselen. © VDB

Diëgo Bragard staat met SV Oostkamp op zucht van eerste periodetitel: “Enorme stunt”

VOETBAL DERDE NATIONALE ADerdenationaler SV Oostkamp won zaterdagavond al voor de zesde wedstrijd op rij. De rood-witte formatie is nog steeds ongeslagen en staat na de 2-1-zege tegen Eppegem heel dicht bij de eerste periodetitel. Met nog twee wedstrijden te gaan telt Oostkamp 6 punten voorsprong op eerste achtervolger Stekene. 

 1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
  voetbal tweede nationale b

  Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

  Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.
 2. Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmatige ploeg speelt kampioen”
  Futsal tweede nationale

  Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmati­ge ploeg speelt kampioen”

  Halverwege de competitie staat FP Aarschot op de tweede plaats in tweede nationale, al moeten enkele ploegen nog één of twee inhaalwedstrijden afwerken. Lichte verschuivingen blijven dus – ook in de top van de rangschikking – mogelijk. Toch kunnen de eerste conclusies al getrokken worden. FP Aarschot blijft in ieder geval meespelen voor de prijzen.