Didier Haenen (SV Belisia) klimt boven zijn tegenstrever uit, maar moest met zijn team uiteindelijk toch buigen voor Lyra-Lierse.
Volledig scherm
Didier Haenen (SV Belisia) klimt boven zijn tegenstrever uit, maar moest met zijn team uiteindelijk toch buigen voor Lyra-Lierse. © Borgerhoff

Didier Haenen (SV Belisia): “Lyra-Lierse bleek een moeilijk te bespelen blok”

voetbal tweede nationale BDe verwachtingen voor de topper tegen ongeslagen leider Lyra-Lierse bleken in sportpark ‘De Katteberg’ toch wel hooggespannen. Terecht ook, als je bedenkt dat Belisia voor eigen publiek nog niet verloren had en Lyra-Lierse op haar beurt zelfs nog geen verlieswedstrijd kende. Tot halfweg de eerste doorgang leek er niets aan de hand. Precies dan leden de thuisjongens achterin dom balverlies, positioneerden de bezoekende spitsen zich in geen tijd voor het doel van keeper Cascio en werd het ook gelijk 0-1. “Dat was toch wel een domper, want tot dan hadden we niet veel moeten weggeven”, analyseerde kapitein Didier Haenen na een ontgoochelende partij.

  1. Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”

    FC Kleit-LS Merendree is dé topper van de speeldag in tweede provinciale A. Twee ploegen in topvorm, beiden sterker dan voor de start van het seizoen gedacht. Bij FC Kleit is linkerwinger Gerd-Jan De Smet (19) een speler die in het oog springt en mee aan de basis van de hoogconjunctuur bij de bezembindersploeg ligt. Hij hoopt dat zijn ploeg tegen Merendree op het elan van de voorbije weken kan doorgaan.