Jelle Vanratingen is bezoeker Falke Vandecaetsbeek te snel af in de derby tussen Hades en Belisia.
Volledig scherm
Jelle Vanratingen is bezoeker Falke Vandecaetsbeek te snel af in de derby tussen Hades en Belisia. © Bart Borgerhoff

Didier Haenen (SV Belisia): “Gelijkspel is wel de juiste weergave”

voetbal tweede nationale BVroeg Didier Haenen (SV Belisia) zijn maats eerder nog om de derby op Hades van bij het eerste fluitsignaal geconcentreerd aan te vatten, met het gelijkspel achteraf was hij niet helemaal tevreden. “Als sportman kan je nooit helemaal blij zijn met een puntendeling. Als je achteraf de optelsom maakt, denk ik wel dat dit een juiste weergave is”, vat de bezoekende kapitein het duel kort samen.

  1. Nieuw trainersduo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moeten het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op het nodige schokeffect thuis tegen Olympia Wijgmaal”

    Nieuw trainers­duo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moeten het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op het nodige schokef­fect thuis tegen Olympia Wijgmaal”

    Na het opstappen van Marco Pauls sprong sportief manager Jef Byloos in voor de derby bij Sporting Hasselt. SK Tongeren verloor en voorzitter Steven Van Geeteruyen bleef niet bij de pakken zitten. De Eburonen staan op de voorlaatste plaats en willen absoluut het behoud verzekeren. Zaterdag komt Olympia Wijgmaal naar de Sportoase. Vanavond werd een nieuw trainersduo met T1 Davy Heymans en Didier Gaens als T2 voorgesteld aan de spelersgroep. Morgen zal het duo de eerste training leiden.