Kapitein Didier Haenen neemt het bij de ref op voor ploegmaat Didier Wagemans, die na een tussenkomst het gele karton krijgt toegestoken.
Volledig scherm
Kapitein Didier Haenen neemt het bij de ref op voor ploegmaat Didier Wagemans, die na een tussenkomst het gele karton krijgt toegestoken. © Bart Borgerhoff

Didier Haenen (Belisia) na de uitschakeling op Lyra-Lierse: “Dit is voor deze club geen eindpunt”

voetbal tweede nationale BNa de nederlaag op Aalst kreeg Belisia een herkansing op Lyra-Lierse om alsnog een verlengstuk aan de stijgersronde te breien. Het Bilzerse team knokte zich na een 2-0-achterstand weer langszij, klom in de eerste verlenging zowaar zelfs op voorsprong, om zich uiteindelijk in de strafschoppenepiloog gewonnen te geven.

  1. Greg Vanderidt (ex-Beerschot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”
    voetbal tweede nationale B

    Greg Vanderidt (ex-Beer­schot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”

    Het Racing Mechelen-bestuur liet er geen gras over groeien en stelde daags nadat het afscheid nam van trainer Dave De Herdt met Greg Vanderidt al zijn nieuwe coach voor. Voor de 51-jarige Vanderidt (onder meer ex-Rupel Boom en Eppegem) een nieuwe sportieve uitdaging na zijn korte passage bij Beerschot waar hij vorig seizoen werkte als assistent van Javier Torrente en na diens ontslag het seizoen uit deed als T1.