Devlin Neyens (m.) op het podium van het BK hamerslingeren voor scholieren voor eigen club Vabco Mol vorig jaar in september. Zaterdag in Machelen kon hij zijn titel niet verlengen.
Volledig scherm
Devlin Neyens (m.) op het podium van het BK hamerslingeren voor scholieren voor eigen club Vabco Mol vorig jaar in september. Zaterdag in Machelen kon hij zijn titel niet verlengen. © kos

Devlin Neyens vicekampioen hamerslingeren bij de scholieren

atletiekDevlin Neyens is er zaterdag in Machelen niet in geslaagd om zijn Belgische titel te verlengen. Hij zwierde zijn tuig 61m54 ver, maar dat was niet genoeg voor het goud. 

  1. Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”
    Atletiek

    Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

    De CrossCup Relays in Berlare waren zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.