Devlin Neyens (m.) op het podium van het BK hamerslingeren voor scholieren voor eigen club Vabco Mol vorig jaar in september. Zaterdag in Machelen kon hij zijn titel niet verlengen.
Volledig scherm
Devlin Neyens (m.) op het podium van het BK hamerslingeren voor scholieren voor eigen club Vabco Mol vorig jaar in september. Zaterdag in Machelen kon hij zijn titel niet verlengen. © kos

Devlin Neyens vicekampioen hamerslingeren bij de scholieren

atletiekDevlin Neyens is er zaterdag in Machelen niet in geslaagd om zijn Belgische titel te verlengen. Hij zwierde zijn tuig 61m54 ver, maar dat was niet genoeg voor het goud. 

 1. Yves Vanderhaeghe en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”
  VOETBAL 1A

  Yves Vanderhaeg­he en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”

  Zeven nederlagen in de jongste 8 matchen: het overkwam Yves Vanderhaeghe (51) nooit eerder in zijn 7 seizoenen als hoofdtrainer. “Slecht slapen doe ik er nog niet van”, zucht de coach van Cercle Brugge. “Maar ik ben zeker niet de gezelligste thuis. We moeten dringend een resultaat neerzetten om het tij te keren.” Zaterdag komt Standard naar Jan Breydel. Cercle won voor het laatst thuis van de Rouches in... 2011, ook al geen statistiek om vrolijk van te worden.
 2. Kevin Van Haesendonck ontvangt met City Pirates ex-club Berchem in Antwerpse derby: “We willen aan reeks bouwen”
  voetbal tweede nationale B

  Kevin Van Haesendon­ck ontvangt met City Pirates ex-club Berchem in Antwerpse derby: “We willen aan reeks bouwen”

  City Pirates boekte vorige week een belangrijke en deugddoende overwinning op bezoek bij hekkensluiter Pepingen-Halle, 1-2 werd het. Dankzij de driepunter houden de troepen van Kevin Van Haesendonck aansluiting met de linkerkolom en komend weekend hopen ze dan ook verder afstand te nemen van de onderste regionen. Dat moet dan in de altijd sfeervolle derby tegen de buren uit Berchem. Nog steeds een speciale wedstrijd voor Van Haesendonck.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  De verplaatsing en de wedstrijd tegen Charleroi worden ieder jaar als een moeilijk te omzeilen klip beschouwd door zowat alle volleybalploegen uit de Liga. De aparte omgeving, de vurige supporters en de tegenstander, steeds met een nieuw samengesteld team, zorgen voor een speciale sfeer. Ook Asterix Avo gaat zaterdag met de nodige voorzichtigheid naar de Waalse industriestad.