Het werd een pijnlijke avond voor Dessel op het veld van Luik. Lennert Vermissen (14), Krisitaan Haagen (44) en de ingevallen Oleg Cheprassov (9) moesten de wet van de sterkste ondergaan.
Volledig scherm
Het werd een pijnlijke avond voor Dessel op het veld van Luik. Lennert Vermissen (14), Krisitaan Haagen (44) en de ingevallen Oleg Cheprassov (9) moesten de wet van de sterkste ondergaan. © BELGA

Dessel krijgt een zware 6-0 pandoering in Luik, dat in eerste nationale alleen aan de leiding komt

voetbal eerste nationaleNa het succes in de Beker van België, waarin Dessel vrijdagavond Virton uitschakelde, heeft de Kempische formatie een tweede zware competitienederlaag op rij geleden. Na het 0-4 verlies tegen Patro Eisden verloor Dessel met zware 6-0 op het veld van Luik, dat door deze overwinning alleen leider is geworden.

  1. Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioenschappen”
    Veldrijden meisjes-junioren

    Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioen­schap­pen”

    Fleur Moors (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft haar eerste overwinning van het seizoen beet. De Bocholtse was de beste in de juniorencross in Kortrijk. Daarmee spoelt ze haar forfait voor het EK in Namen door. “Het heet toch wel even diep gezeten. Ik verwachtte veel van het Europees kampioenschap, de valpartij heet pijn gedaan. Letterlijk en figuurlijk”, vertelt Fleur Moors die de komende weken de cross en haar studies moet combineren.