Derrick Tshimanga in duel met Le Joncour van RWDM.
Volledig scherm
Derrick Tshimanga in duel met Le Joncour van RWDM. © BELGA

Derrick Tshimanga (Waasland-Beveren):
“We moeten niet praten, we moeten laten zien dat wij uit 1A komen”

voetbal 1BWaasland-Beveren heeft opnieuw geen positief vervolg kunnen breien aan een mooie uitzege. Na de 0-3-overwinning op Virton van vorige week, ging het zaterdagavond in eigen huis opnieuw de boot in. RWDM kwam vooral beter aan de aftrap en haalde het uiteindelijk met 2-3. Voor Waasland-Beveren lijkt het een lange strijd om de tweede plaats te worden.

2 reacties

 • Leo Blyweert

  2 maanden geleden
  Hoelang blijft deze trainer nog aan? Hoe is het mogelijk dat je je thuiswedstrijden niet kan winnen met deze ploeg. Komaan gasten ga dan ten minste voor die 2de plaats.
 • Jan Van Kerckhove

  2 maanden geleden
  Euh? Geen constante? Jawel! Alweer thuis verloren en opnieuw een zwakke vertoning met terug een foute opstelling van de Zwitser. Constanter kan niet!
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Dries Ventôse en Racing Mechelen trappen 2022 op gang met topper tegen Turnhout: “Zege kan boost geven in titelstrijd”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Dries Ventôse en Racing Mechelen trappen 2022 op gang met topper tegen Turnhout: “Zege kan boost geven in titel­strijd”

  Racing Mechelen ging met een gelijkspel tegen Berlaar-Heikant de winterstop in (1-1), maar bleef wel aan de leiding in derde B. Als de Mechelaars daar willen blijven staan, doen ze er best aan om scherp uit de verlengde winterstop te komen, want met Turnhout nu zaterdag en Nijlen volgende week krijgen Dries Ventôse en maats meteen twee toppers voorgeschoteld.