Dereck Kutesa lacht z’n tanden bloot na zijn winninggoal tegen Antwerp: Zinho Gano, Jelle Vossen, Abdoulaye Sissako en Alessandro Ciranni delen in de vreugde van de Angelose Zwitser.
Volledig scherm
Dereck Kutesa lacht z’n tanden bloot na zijn winninggoal tegen Antwerp: Zinho Gano, Jelle Vossen, Abdoulaye Sissako en Alessandro Ciranni delen in de vreugde van de Angelose Zwitser. © BELGA

Dereck Kutesa (Zulte Waregem) hoopt op KV Mechelen te bevestigen: “Enorm blij met eerste doelpunt”

voetbal 1ANa zijn tijdelijke overgang van Stade Reims naar Zulte Waregem moest Dereck Kutesa niet lang wachten om zich te tonen. Bij zijn debuut in Oostende was hij meteen goed voor een assist, en vorige zaterdag stond hij voor het eerst aan het kanon. “Die winnende treffer tegen Antwerp was enorm belangrijk voor mij, want ik wil hier een hele belangrijke pion worden.”

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.