SK Waanrode wil uitgroeien tot een degelijke derdeprovincialer.
Volledig scherm
SK Waanrode wil uitgroeien tot een degelijke derdeprovincialer. © SK Waanrode / RV

Derdeprovincialer SK Waanrode viert 50-jarig bestaan met galamatch tegen KFC Diest. Voorzitter Werner Meeus: “Mooie affiche voor uitstraling van de club”

Voetbal derde provincialeDerdeprovincialer SK Waanrode speelt dit seizoen zijn vijftigste jaar in competitie en dat moet gevierd worden. Het jubileum wordt zondagmiddag ingezet met een galamatch tegen de buren van KFC Diest. De aftrap aan de Steenberg wordt gegeven door Eddy Dierickx, oud-coryfee van beide clubs (16 uur).

 1. Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar versterking: “Nieuwkomers moeten in de groep passen”

  Coach Regi Van Acker en FCV Dender zijn nog op zoek naar verster­king: “Nieuwko­mers moeten in de groep passen”

  FCV Dender staat vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Lommel SK voor zijn vuurdoop in de Challenger Pro League of eerste klasse B. Of de blauwhemden klaar zijn voor de strijd is voorlopig koffiedik kijken. Coach Regi Van Acker hinkt op twee gedachten: “Er werden degelijke aanwinsten aangetrokken, maar om de strijd over het hele seizoen aan te gaan, moet er in alle linies nog versterking bijkomen.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 1. Onklopbare Laurens Siemons is bekerheld van Mariekerke-Branst tegen Oostkamp: “Een stunt in plaats van dubbele cijfers”
  voetbal

  Onklopbare Laurens Siemons is bekerheld van Mariekerke-Branst tegen Oostkamp: “Een stunt in plaats van dubbele cijfers”

  Mariekerke-Branst werd zondag in het bekerduel met tweedenationaler Oostkamp negentig minuten lang met de rug tegen het eigen doel gedrukt, maar het kon rekenen op een weergaloze doelman. Laurens Siemons behoedde zijn ploeg voor een afstraffing (1-1) en kroonde zich daarna nog tot held in de strafschoppenreeks (3-4). Een heuse stunt van de neofiet in eerste provinciale die komend weekend derdenationaler Wellen ontvangt.