Ralf Wevers, op de foto met dochter Gitte, begint aan zijn vijfde seizoen als trainer bij Grimbie 69. Voor de bekerpartij tegen Eendracht Termien mist de Maasmechelse derde provincialer noodgedwongen een resem kernspelers.
Volledig scherm
Ralf Wevers, op de foto met dochter Gitte, begint aan zijn vijfde seizoen als trainer bij Grimbie 69. Voor de bekerpartij tegen Eendracht Termien mist de Maasmechelse derde provincialer noodgedwongen een resem kernspelers. © u

Derdeprovincialer Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”

Voetbal LimburgDit weekend start de eerste ronde van de Beker van België. Met de komst van derde nationaler Eendracht Termien treft Grimbie zondagmiddag meteen een leuke affiche. Toch kijkt trainer Ralf Wevers ie wat ongelukkig naar deze confrontatie uit. “Deze wedstrijd zal veel kijklustigen naar het terrein lokken, maar door de vele afwezigen wordt het meer dan waarschijnlijk een ongelijke strijd”, baalt Wevers.

  1. Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achterstand weg te werken”
    voetbal tweede nationale B

    Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitie­ne­der­laag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achter­stand weg te werken”

    Eendracht Aalst is niet langer meer leider in tweede nationale B na een eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt. Een vroeg kopbaldoelpunt van Caubergs was voor de Limburgers voldoende om op een diefje de volle buit mee te graaien. De thuisploeg voetbalde dominant, maar in de zone van de waarheid werd gefaald.