In februari won Arne Santy in Maldegem-Kleit.
Volledig scherm
In februari won Arne Santy in Maldegem-Kleit. © Robby Verdickt

Derdejaars Arne Santy: “Mijn seizoen is al geslaagd. Regelmaat was de rode draad”

WIELRENNEN BELOFTENDerdejaarsbelofte Arne Santy uit Geluwe stapelt de afgelopen weken de ereplaatsen op. Zaterdag start hij in Hooglede en zondag volgt met de Grote Prijs Jules Van Hevel de laatste interclub in Ichtegem. Normaliter blijft hij bij Dovy Keukens-FCC Cycling Team. “Ik zit daar heel goed en word omring door de juiste mensen”, klinkt het.

 1. Dries Koekelkoren wordt de nieuwe voorzitter beachvolleybal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcircuit”
  Volleybal

  Dries Koekelko­ren wordt de nieuwe voorzitter beachvol­ley­bal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcir­cuit”

  Omdat Johan Van Riet de functie van financieel beheerder overnam van Luc Declercq, kwam bij Volley Vlaanderen een vacature vrij voor een persoon die de algemene leiding en coördinatie van het beachvolleybal in ons land op zich zou te nemen. Dries Koekelkoren - samen met Tom van Walle jarenlang actief in het internationale beachcircuit - zette zich vorig jaar reeds intensief in als beachcoördinator. De ex-topsporter uit Vilvoorde, tevens assistent-coach bij VC Oudegem, werd omwille van zijn kennis en deskundigheid verkozen.
 2. Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabele positie aanvatten”
  Voetbal eerste nationale

  Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabe­le positie aanvatten”

  De aarzelende seizoensstart van Knokke is achter de rug. De kustploeg pakte de voorbije weken zeven op negen en verzamelde de weken voordien ook al heel wat punten in eerste nationale. De blauw-witte formatie staat negende in het klassement, op drie punten van een topvijfplaats. Zaterdagavond speelt het team van Gert Van Walle op bezoek bij Francs Borains.