Zara De Schutter liep deze winter een scheurtje in de buikspieren op, maar daar viel in Alken niets meer van te merken.
Volledig scherm
Zara De Schutter liep deze winter een scheurtje in de buikspieren op, maar daar viel in Alken niets meer van te merken. © Bart Borgerhoff

Derde reekshoofd Zara De Schutter (Tennis SDI) is meteen op de afspraak en wint Indoorkampioenschappen: “Goed en constant geserveerd”

tennisTerwijl het zomerseizoen en de interclub stilaan voor de deur staat, vond op het tapijt van Tenniscentrum Alken nog de Indoorkampioenschappen plaats. Met Zara De Schutter ging de titel bij de vrouwen naar één van de belangrijkste outsiders. Geen beter moment denkbaar om voor het eerst de maat te nemen van topfavoriete Klaartje Liebens.

 1. Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE - PLAY OFF 1

  Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”

  De KRC Genk Ladies-trein blijft verder razen. De Genkies pakten tegen “zwart beest” AA Gent hun derde zege op rij in play-off 1. Met dank aan Gwen Duijsters die de gekwetste Lisa Petry verving en in iedere elf één keer scoorde. Met deze overwinning en hun 9 op 9 nestelt Genk zich tussen de titelfavorieten OHL en Anderlecht. Toch blijft Gwen Duijsters met beide voeten op de grond en pleit voor realisme: “Een top drie plaats zou een bekroning zijn voor wederom een mooi seizoen waar we nieuwe stappen vooruit zetten.”
  Genk