MCLB-kampioen Inters Open 500cc Wietse Brackman, omgeven door runner-ups David Segers en Tallon Verhelst.
Volledig scherm
MCLB-kampioen Inters Open 500cc Wietse Brackman, omgeven door runner-ups David Segers en Tallon Verhelst. © Foto Coghe

Derde MCLB-titel op rij voor Wietse Brackman: “Ik heb er heel hard van genoten”

motorcrossDe traditionele finale van de MCLB in Pamel-Roosdaal lokte een massa supporters en een sterk bezet deelnemersveld naar Vlaams-Brabant. Bij de Inters 500cc Open, de koningscategorie bij de MCLB, verlengde thuisrijder Wietse Brackman zijn nationale titel en zo pakt de Erembodegemnaar alweer zijn derde kampioenschap op rij.

  1. Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwedstrijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”
    volleybal vrouwen

    Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwed­strijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”

    Twee weken geleden vochten VDK Gent en Saturnus Michelbeke een duel uit voor de Belgische competitie. Zaterdagavond ontmoeten de twee Oost-Vlaamse teams elkaar opnieuw in het kader van de beker van België. De competitiematch eindigde op het veld van Michelbeke op een 1-3 overwinning voor Gent. Dit weekend gaat de bekerwedstrijd door in de Edugo Arena. De winnaar lijkt reeds gekend, maar daar wil men bij Gent niets van weten.