Dennis Van Vaerenbergh gaat woensdagavond in de thuismatch tegen RC Gent op zoek naar z'n vierde competitiegoal.
Volledig scherm
Dennis Van Vaerenbergh gaat woensdagavond in de thuismatch tegen RC Gent op zoek naar z'n vierde competitiegoal. © KSC Dikkelvenne / RV

Dennis Van Vaerenbergh kan met KSC Dikkelvenne, mits thuiswinst tegen RC Gent, tweede plaats pakken

Midweekopdracht voor de amateurs van KSC Dikkelvenne. Woensdagavond (aftrap 20 uur) zakt Racing Gent naar de Hofkouter af. Geel-blauw begint met één punt meer dan de bezoekers aan dit duel van de vierde speeldag. De ploeg die wint, komt naast de vice-leiders Oostkamp en Westhoek.

  1. Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWessels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”
    Wielrennen profs

    Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWes­sels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”

    Van 2019 tot 2021 was Thimo Willems beroepsrenner bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vorige winter kreeg hij te horen dat er daar geen plaats meer was voor hem. De Zemstenaar zette een stap terug, maar kon bij Minerva zijn carrière herlanceren. Het zorgde ervoor dat hij volgend jaar opnieuw aan de slag kan gaan als prof bij het Nederlandse VolkerWessels Cycling Team.