Dennis Van der Putten was lange tijd buiten strijd na een dubbele liesoperatie, maar stond gisteren opnieuw op het veld voor de eerste training van KFC Wambeek-Ternat.
Volledig scherm
Dennis Van der Putten was lange tijd buiten strijd na een dubbele liesoperatie, maar stond gisteren opnieuw op het veld voor de eerste training van KFC Wambeek-Ternat. © Tresignie

Dennis Van der Putten na eerste training KFC Wambeek-Ternat: “Het voelt een beetje als een eerste schooldag”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALETwee maanden geleden riep trainer Yves De Corte zijn manschappen al enkele keren samen voor een groepstraining. Gisterenavond begon KFC Wambeek-Ternat aan de échte voorbereiding op zijn eerste volledige seizoen in eerste provinciale.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.