Termientrainer Dennis Hamers mikt in Wellen op een driepunter: “Als tweede beste uitploeg gaan we er voluit voor de zege.”
Volledig scherm
Termientrainer Dennis Hamers mikt in Wellen op een driepunter: “Als tweede beste uitploeg gaan we er voluit voor de zege.” © Dick Demey

Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

voetbal derde nationale BMet de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.

 1. FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker

  Na de nipte en onverdiende nederlaag tegen SK Deinze besliste het bestuur van FCV Dender coach Regi Van Acker en zijn assistent Benny Van Polfliet te ontslaan. De Waaslander combineerde de trainersjob met de job van technisch directeur. Die laatste taak wordt overgenomen door Bart Van Renterghem (ex-coach van Eendracht Aalst) als sportief adviseur van de club. Hij deed al scouting voor FCV Dender. David Gevaert is topkandidaat om als nieuwe coach aan de slag te gaan. Hij was onder meer werkzaam bij Eendracht Aalst, Antwerp FC, Excelsior Virton en SK Deinze.
 2. Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”
  voetbal jupiler pro league

  Lastige trip voor Daniel Schmidt en STVV: “We gaan naar Anderlecht om ons vel duur te verkopen”

  De thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk bleef nog enkele dagen nazinderen bij de voetballiefhebbers. Er waren immers de strafschopfases die veel besproken werden. STVV hield met een nipte zege de drie punten in het Daio Wasabi Stadium en dat was grotendeels te danken aan een knappe prestatie van doelman Daniel Schmidt. STVV kan aanspraak maken op een play-off 2-ticket, maar krijgt zondag een lastige trip voorgeschoteld naar Anderlecht.