Dennis Hamers promoveerde met Eendracht Mechelen a/d Maas naar eerste provinciale waarna hij naar Wellen trok. Op dit ogenblik was Hamers hoofdverantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Eendracht.
Volledig scherm
Dennis Hamers promoveerde met Eendracht Mechelen a/d Maas naar eerste provinciale waarna hij naar Wellen trok. Op dit ogenblik was Hamers hoofdverantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Eendracht. © Borgerhoff

Dennis Hamers is de nieuwe trainer van Eendracht Maasmechelen: “Ik bracht de club in eerste provinciale en wil ze daar houden”

voetbal eerste provincialeDennis Hamers neemt bij eerste provincialer Eendracht Mechelen a/d Maas tot het einde van het seizoen het roer over van Koen Vanhelden. De Maasmechelse club is hekkensluiter in de hoogste provinciale reeks en telt slechts één punt. Dennis Hamers die er ook TVJO is, krijgt de moeilijke opdracht om de Maasmechelse club in eerste provinciale te houden. “Ik heb een speciale band met Eendracht en zal er alles aan doen om de ploeg weer op de rails te krijgen”, aldus Dennis Hamers.

 1. Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rijders
  AUTOSPORT

  Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rij­ders

  Eigenlijk was de racescène dit weekend voor Nicolas Baert niet een met sneeuw bedekt skioord in de Franse Alpen, maar wel de Zuid-Afrikaanse omloop van Kyalami. Echter, de finale van de Intercontinental GT Challenge werd begin deze week om de bekende redenen naar 4 en 5 februari 2022 verplaatst en dus kwam er voor Nicolas Baert een weekend vrij, een weekend dat meteen de start van een nieuwe competitie zal betekenen.
 2. Nieuw trainersduo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokeffect in thuismatch tegen Wijgmaal”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Nieuw trainers­duo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokef­fect in thuismatch tegen Wijgmaal”

  Na het opstappen van Marco Pauls sprong sportief manager Jef Byloos in voor de - uiteindelijk verloren - derby bij Sporting Hasselt. De Eburonen staan voorlaatste en willen absoluut het behoud verzekeren. Voorzitter Steven Van Geeteruyen bleef niet bij de pakken zitten. Donderdagavond werd een nieuw trainersduo voorgesteld met Davy Heymans als T1 en Didier Gaens als T2. Vrijdag zal het duo voor het eerst de training leiden. Zaterdag zakt Olympia Wijgmaal naar de Sportoase af.