Dennis Hamers promoveerde met Eendracht Mechelen a/d Maas naar eerste provinciale waarna hij naar Wellen trok. Op dit ogenblik was Hamers hoofdverantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Eendracht.
Volledig scherm
Dennis Hamers promoveerde met Eendracht Mechelen a/d Maas naar eerste provinciale waarna hij naar Wellen trok. Op dit ogenblik was Hamers hoofdverantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Eendracht. © Borgerhoff

Dennis Hamers is de nieuwe trainer van Eendracht Maasmechelen: “Ik bracht de club in eerste provinciale en wil ze daar houden”

voetbal eerste provincialeDennis Hamers neemt bij eerste provincialer Eendracht Mechelen a/d Maas tot het einde van het seizoen het roer over van Koen Vanhelden. De Maasmechelse club is hekkensluiter in de hoogste provinciale reeks en telt slechts één punt. Dennis Hamers die er ook TVJO is, krijgt de moeilijke opdracht om de Maasmechelse club in eerste provinciale te houden. “Ik heb een speciale band met Eendracht en zal er alles aan doen om de ploeg weer op de rails te krijgen”, aldus Dennis Hamers.

  1. Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”
    voetbal 2NB

    Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”

    Racing Mechelen stond tegen Berchem meer dan een uur met een man meer op het veld, maar de troepen van Greg Vanderidt slaagden er niet in om in die periode afstand te nemen. Integendeel. Beirlant zette de bezoekers zelfs op een 1-2-voorsprong vanop de stip en Berchem claimde nog een tweede elfmeter nadat Van Hoof neerging in de zestien. Pas in het slot van de wedstrijd kon De Paepe een punt uit de brand slepen voor Racing op aangeven van Carrez, 2-2 was de eindstand.