Een beeld uit het Kempische duel van zaterdagavond waarin Olivier Schops (KVC Lille United) in duel gaat met Jorne Van Genechten (r.) van Witgoor Sport.
Volledig scherm
Een beeld uit het Kempische duel van zaterdagavond waarin Olivier Schops (KVC Lille United) in duel gaat met Jorne Van Genechten (r.) van Witgoor Sport. © Mpics

Dennis Geerts en Witgoor pakken tweede en deugddoende thuiszege tegen Lille United

voetbal derde nationale BMet Witgoor en Lille United stonden in derde nationale B twee Kempische clubs tegenover mekaar. Bij Witgoor kon trainer Patrick Van Houdt enkele spelers recupereren, waardoor de Desselse kern wat meer zuurstof krijgt. Voor Lille United betekende de 3-1-eindstand de eerste nederlaag van het seizoen.

  1. Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

    Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

    Okapi Aalst ontvangt zaterdag Leuven. Na een minder goede start slaagden de Ajuinen erin zich te herpakken met een goede prestatie in Oostende en twee zeges op rij tegen Mechelen en Limburg. In het eigen Forum willen ze daar graag een derde overwinning aanbreien. Dan moeten ze wel voorbij de Bears die in de winning mood verkeren. “Ik heb vertrouwen in een goede afloop”, blikt Deontae Hawkins vooruit.