Dennis Geerts  begint aan zijn derde seizoen bij Witgoor Sport.
Volledig scherm
Dennis Geerts begint aan zijn derde seizoen bij Witgoor Sport. © Mpics

Dennis Geerts en Witgoor beginnen bekercompetitie voor eigen volk tegen Sint-Jozef uit Rijkevorsel

voetbal derde nationale BMet een thuiswedstrijd tegen Sint-Jozef opent Witgoor zaterdagavond om 19.30 uur voor eigen volk het Belgische bekerverhaal. Voor de formatie uit derde nationale is het, na het wegvallen van het burenduel tegen Dessel, de eerste wedstrijd voor eigen volk.

  1. De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelgerechtigdheid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”
    voetbal challenger pro league
    1

    De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelge­rech­tigd­heid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”

    Bij SK Beveren draait alles de laatste dagen rond Dieumerci Mbokani. De toptransfer leidt bijna de volledige aandacht af van de opdracht van dit weekend, de topper tegen Lierse Kempenzonen. Voor die wedstrijd heeft coach Wim De Decker heel wat kopzorgen. Er vielen met Daniel Maderner en Jóan Edmundsson twee aanvallers uit en ook Louis Verstraete staat langer aan de kant. Voor Mbokani is het afwachten of hij speelgerechtigd geraakt.