Dennis Donkor (rechts) snelt voorbij zijn tegenstander Druwier.
Volledig scherm
Dennis Donkor (rechts) snelt voorbij zijn tegenstander Druwier. © Mpics

Dennis Donkor en Antwerp Giants probleemloos voorbij Luik (100-68): “Deze zege hadden we nodig”

basketbal euromillions leagueKnappe reactie van Telenet Giants Antwerp na een bewogen weekend met de onverwachte transfer van Ibrahima Fall naar Monaco. Luik, dat ook enkele sleutelpionnen miste, bood zich aan als de ideale tegenstander en werd met een sterke collectieve prestatie door Giants weggeveegd: 100-68.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"