Deniz Undav: “Ik wist dat ik een goede speler was, maar ik moest hard werken om beter te worden.”
Volledig scherm
Deniz Undav: “Ik wist dat ik een goede speler was, maar ik moest hard werken om beter te worden.” © Belga

Deniz Undav is met Union sprookje aan het schrijven: “Ik voel me heel goed en heb geen stress meer in mijn hoofd”

voetbal 1AAlle ogen zijn tegenwoordig gericht op Deniz Undav. De Duitser met Turkse roots is op zijn 25ste een sprookje aan het schrijven met Union. De promovendus staat na 15 speeldagen helemaal bovenaan de rangschikking. Vrijdagavond openen de Brusselaars speeldag 16 in eigen huis tegen OH Leuven.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Hattrick Redan El Madani levert Bornem zege op in knotsgekke degradatietopper bij Kalmthout (4-5): “Het was van moeten”
  voetbal eerste provinciale

  Hattrick Redan El Madani levert Bornem zege op in knotsgekke degradatie­top­per bij Kalmthout (4-5): “Het was van moeten”

  Na een knappe 4-1-zege tegen Bevel werd Bornem vorig weekend met 6-0 huiswaarts gestuurd door Geel. Omdat geel-rood door die wisselvallige resultaten niet weggeraakt onderaan de stand, was de degradatietopper van afgelopen zondag tegen rode lantaarn Kalmthout dus van cruciaal belang voor het seizoensvervolg. Het kostte de bezoekers dan ook bloed, zweet en tranen, maar finaal namen ze toch de drie punten mee naar Bornem. Kapitein Redan El Madani was, niet voor het eerst, de grote man met drie goals in een knotsgek duel. 4-5 was de eindstand.
 1. Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Lukas Van Eenoo en KVC Westerlo ontvangen OH Leuven in achtste finale Croky Cup: “We geloven in onze kansen”

  Gaat er na Royal Antwerp FC opnieuw een eersteklasser voor de bijl in het Kuipje? Een maand na de 2-1-winst tegen The Great Old is KVC Westerlo woensdagavond gastheer voor OH Leuven, momenteel het nummer dertien in de Jupiler Pro League. Voor de trotse leider in 1B blijft de competitie nog altijd prioritair, maar een nieuwe bekerstunt zou het enthousiasme in Westerlo alleen nog maar verder aanwakkeren.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.