Deniz Undav: “Ik wist dat ik een goede speler was, maar ik moest hard werken om beter te worden.”
Volledig scherm
Deniz Undav: “Ik wist dat ik een goede speler was, maar ik moest hard werken om beter te worden.” © Belga

Deniz Undav is met Union sprookje aan het schrijven: “Ik voel me heel goed en heb geen stress meer in mijn hoofd”

voetbal 1AAlle ogen zijn tegenwoordig gericht op Deniz Undav. De Duitser met Turkse roots is op zijn 25ste een sprookje aan het schrijven met Union. De promovendus staat na 15 speeldagen helemaal bovenaan de rangschikking. Vrijdagavond openen de Brusselaars speeldag 16 in eigen huis tegen OH Leuven.

  1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
    AUTOSPORT

    Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

    De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.