Deniz Undav: "Ik had nog een doelpunt kunnen maken, maar ik miste de kans."
Volledig scherm
Deniz Undav: "Ik had nog een doelpunt kunnen maken, maar ik miste de kans." © Belga

Deniz Undav - alweer hij - helpt Union met twee goals voorbij STVV: “We hadden iets nodig om te reageren na de nederlaag van vorige week”

Voetbal 1AUnion heeft op de juiste manier gereageerd na de nederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven (1-3). De Brusselaars wonnen vrijdagavond met 1-2 op bezoek bij STVV en zo bedraagt de voorsprong op Club Brugge en Antwerp opnieuw zeven punten. Deniz Undav was alweer dé man bij de Unionisten.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uittekenden”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uitteken­den”

  KVV Zomergem trekt bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen naar coleider KSK Maldegem. Een stunt mag, maar de rood-witten zitten met hun gedachten al bij volgend seizoen. Bestuurlijk ziet het plaatje er een stuk anders uit. Filip Bauters neemt de rest van het seizoen de rol van T1 voor zijn rekening. Volgend seizoen neemt Bart De Craemer (48, ex-trainer van onder meer SK Bellem, VVE Hansbeke en Nazareth) de sportieve fakkel over. We voelden hem en bestuurslid Cédric De Bouvre aan de tand.