Deniz Undav: "Ik had nog een doelpunt kunnen maken, maar ik miste de kans."
Volledig scherm
Deniz Undav: "Ik had nog een doelpunt kunnen maken, maar ik miste de kans." © Belga

Deniz Undav - alweer hij - helpt Union met twee goals voorbij STVV: “We hadden iets nodig om te reageren na de nederlaag van vorige week”

Voetbal 1AUnion heeft op de juiste manier gereageerd na de nederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven (1-3). De Brusselaars wonnen vrijdagavond met 1-2 op bezoek bij STVV en zo bedraagt de voorsprong op Club Brugge en Antwerp opnieuw zeven punten. Deniz Undav was alweer dé man bij de Unionisten.

 1. Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgoocheling”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgooche­ling”

  Eersteprovincialer Berg en Dal boekte het voorbije weekend een opmerkelijk resultaat. Op het veld van Sporting Hasselt, de Limburgse formatie uit tweede nationale B, stapte de Meerhoutse formatie na een oefenmatch met een 4-4-gelijkspel van het veld. Toch heerste er na afloop bij Dean Joris ontgoocheling. Het eergevoel van een sportman kwam tot uiting.
 1. Balder Van Eenoo en Nore Vandekerckhove schenken Houtland AC provinciale titel
  Veldlopen

  Balder Van Eenoo en Nore Vandekerck­ho­ve schenken Houtland AC provincia­le titel

  Afgelopen zondag vond in Eernegem het West-Vlaams kampioenschap veldlopen plaats. De organisatie was in handen van Houtland AC en die maakte in deze moeilijke tijden een uitstekende beurt. Ook op sportief vlak werd het een mooi kampioenschap met heel wat spannende wedstrijden. Balder Van Eenoo, bij de scholieren, en Nore Vandekerckhove, op de korte cross, bezorgden de organiserende club zelfs twee mooie West-Vlaamse titels.