Kjetil Borry (r.) gaf FCV Dender op Club NXT nieuwe hoop op puntenwinst met een schitterende retro, maar die bleek ijdel te zijn.
Volledig scherm
Kjetil Borry (r.) gaf FCV Dender op Club NXT nieuwe hoop op puntenwinst met een schitterende retro, maar die bleek ijdel te zijn. © BELGA

Dender-coach Regi Van Acker na zware nederlaag op Club NXT: “We gaven te veel ruimte weg”

Voetbal Challenger Pro LeagueClub NXT was een maatje te groot voor Dender. De blauwhemden incasseerden tegen de youngsters van Club Brugge een afgetekende 4-1-nederlaag. De thuisploeg liep op Schiervelde vlot tot 2-0 uit, tot Borry met een prachtige omhaal op slag van rust milderde. Lallemand pakte meteen na het tegendoelpunt evenwel rood. Dender kon in de tweede helft met tien tegen elf geen vuist meer maken.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.