Dender-coach Regi Van Acker gaf grif toe dat zijn ploeg op Club Luik geen aanspraak op puntenwinst kon maken.
Volledig scherm
Dender-coach Regi Van Acker gaf grif toe dat zijn ploeg op Club Luik geen aanspraak op puntenwinst kon maken. © Geert De Rycke

Dender-coach Regi Van Acker na verlies op Club Luik: “Geen antwoord op vroeg doelpunt van Perbet”

voetbal eerste nationaleFCV Dender thuis en uit is dit seizoen een wereld van verschil. Nadat de blauwhemden thuis de toppers tegen Wezet, Patro Maasmechelen en Olympic Charleroi hadden gewonnen, gingen ze zondag kansloos onderuit op Club Luik. Met een vroeg doelpunt in iedere speelhelft zetten de Marijntjes Dender schaakmat. Het wordt bijgevolg nog een spannende strijd om een eindrondeticket, want de rechtstreekse concurrenten Dessel Sport en Olympic Charleroi haalden de volle buit binnen. Enkel Patro Eisden Maasmechelen kon niet profiteren.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
  voetbal tweede amateur A

  Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

  FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.
 3. Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorseizoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”
  Atletiek

  Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorsei­zoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”

  Het is een mooi indoorseizoen geweest voor onze West-Vlaamse atleten. Met Alexander Doom, Helena Ponette en Aurèle Vandeputte had onze provincie drie vertegenwoordigers op het EK indoor in Istanboel. Daarnaast presteerden heel wat gouwgenoten uitstekend in het nationale circuit. Zo zorgde Yorunn Ligneel op het BK voor beloften met 1m83 in het hoogspringen voor een topprestatie. “Dit was de perfecte wedstrijd waar ik op hoopte”, klinkt het.