Kobe Cools wordt door scheidsrechter Simonini uitgesloten voor handspel.
Volledig scherm
Kobe Cools wordt door scheidsrechter Simonini uitgesloten voor handspel. © Belga

Dender-coach Regi Van Acker na valse start van zijn team: “Problemen met het hoge tempo van Lommel”

voetbal challenger pro leagueFCV Dender ontgoochelde in de openingswedstrijd van de Challenger Pro League. Lommel verraste de blauwhemden met een blitzstart en speelde de wedstrijd in de tweede helft op een volwassen manier uit (1-4). Nu al is duidelijk dat de promovendus nood aan versterking heeft.

 1. Erpe-Mere United kansloos onderuit tegen Lokeren-Temse: “Tegen deze ploeg verliezen is geen schande”
  Voetbal Tweede Nationale A

  Erpe-Mere United kansloos onderuit tegen Lokeren-Tem­se: “Tegen deze ploeg verliezen is geen schande”

  Erpe-Mere United heeft dit weekend niet kunnen stunten tegen Lokeren-Temse. De ploeg moest negentig minuten lang de wet van de sterkste ondergaan en ging finaal met 3-0 ten onder. Bij United kan men de nederlaag in een juist perspectief plaatsen. Het is niet in Lokeren dat de punten moesten geoogst worden. Anderzijds blijft de ploeg voorlopig op de laatste plaats hangen.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.