Jonas Delalieux was tegen Charleroi tot twee keer toe de MVP van de match.
Volledig scherm
Jonas Delalieux was tegen Charleroi tot twee keer toe de MVP van de match. © Vertommen

Delalieux bezorgt Leuven Bears ticket voor halve finale: “Lang toegeleefd naar dit moment”

BasketbalVrijdagavond won Leuven Bears in de Sportoase met elf punten verschil van Charleroi. Twee dagen later moesten de Leuvenaren alles uit de kast halen om ‘maar’ met 80-71 te verliezen. Ondanks dit verlies mag de ploeg zich opmaken om de halve finale van de beker van België te spelen. Kangoeroes Mechelen wordt daarin de tegenstander.

 1. Xavier Gies (FCV Dender) hekelt uitspraak BAS: “Onbegrijpelijk dat we als profs niet aan de slag kunnen”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Xavier Gies (FCV Dender) hekelt uitspraak BAS: “Onbegrij­pe­lijk dat we als profs niet aan de slag kunnen”

  Ook in eerste nationale zal er dit seizoen niet meer gevoetbald worden. Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft de eis om de competitie te hervatten van Patro Eisden en 51 profvoetballers uit eerste nationale, waarvan de volledige spelerskern en technische staf van FCV Dender deel uitmaakt, ontvankelijk, maar ongegrond verklaard. Kapitein Xavier Gies reageert ontgoocheld.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart