Jelle Geenens en KVK Ninove slikten op het veld van Olympic Charleroi een tweede nederlaag op rij.
Volledig scherm
Jelle Geenens en KVK Ninove slikten op het veld van Olympic Charleroi een tweede nederlaag op rij. © RV/Roger De Groote

Degradatiespook steekt kop op bij promovendus Ninove na 4 op 28: “Laatste twee matchen punten pakken”

Voetbal eerste nationaleEr pakken zich stilaan donkere wolken samen op de Ninoofse Kloppers. Niet alleen boekten de Ninovieters een pijnlijke maar overdreven 3-0-nederlaag op het veld van Olympic Charleroi, tot overmaat van ramp kropen staartploegen Dessel en Rupel Boom dichterbij. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is het stilaan vijf voor twaalf voor de promovendus om een zorgeloos eerste seizoen in eerste nationale af te werken.

 1. KVC Westerlo casht met transfer van Lyle Foster naar Burnley en haalt Japanner Yusuke Matsuo binnen. Jonas De Roeck: “We hebben ons huiswerk grondig gemaakt”
  voetbal jupiler pro league

  KVC Westerlo casht met transfer van Lyle Foster naar Burnley en haalt Japanner Yusuke Matsuo binnen. Jonas De Roeck: “We hebben ons huiswerk grondig gemaakt”

  Weinig nieuws tijdens de wintermercato in het Kuipje. KVC Westerlo cashte vorige week flink wat miljoenen met de transfer van Lyle Foster naar Burnley, waarna Kyan Vaesen zijn kans greep met twee belangrijke treffers tegen KV Mechelen. Veel redenen om te veranderen zijn er dus niet. De Japanse flankaanvaller Yusuke Matsuo (25) is de enige nieuwkomer.
 2. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”