Alle hens aan dek achterin bij Zulte Waregem met Doumbia, De Bock en Boya wanneer Zirkzee (Anderlecht) zich dreigend aanstelt: Essevee heeft de meest gepasseerde verdediging van de reeks.
Volledig scherm
Alle hens aan dek achterin bij Zulte Waregem met Doumbia, De Bock en Boya wanneer Zirkzee (Anderlecht) zich dreigend aanstelt: Essevee heeft de meest gepasseerde verdediging van de reeks. © Belga

Defensieve kwetsbaarheid van Zulte Waregem al tweede seizoen op rij hét probleem: wie lost dit op, en hoe?

Voetbal 1AZeventien punten na zeventien wedstrijden en een ontnuchterende zestiende plaats: de eerste competitiehelft heeft Zulte Waregem absoluut niet gebracht wat vooraf werd verhoopt. En dit terwijl de assistenkoning én de nummers drie en vier van het topschuttersklassement aan de Gaverbeek rondlopen. Van een paradox gesproken: Francky Dury heeft al een heel seizoen defensieve zorgen. Alweer.

 1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
  AUTOSPORT

  Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.
 2. Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”
  Atletiek

  Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”

  Afgelopen zaterdag heeft Hans Omey (35) voor een absolute topprestatie gezorgd door het Belgisch record op de 800m bij de masters +35 met bijna twee volle seconden te verbeteren. De Waregemnaar klokte een indrukwekkende 1.55.32 en met die tijd kan hij als master nog meer dan behoorlijk zijn mannetje staan tussen het aanstormend jong geweld. “Ik wist niet wat ik kon verwachten, want het was van 2019 geleden dat ik nog eens een 800m gelopen had”, zegt hij.
 3. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.