Jordi Nolle heerste in het Boomse luchtruim tegen Heist en kreeg voor het overige weinig werk op te knappen.
Volledig scherm
Jordi Nolle heerste in het Boomse luchtruim tegen Heist en kreeg voor het overige weinig werk op te knappen. © Mpics

Debutant Jordi Nolle en Rupel Boom niet voorbij Heist in kansarm duel (0-0): “We toonden een uitstekende vechtersmentaliteit”

Voetbal 1NRupel Boom was onmondig in aanvallend opzicht tegen Heist, maar ook de bezoekers kregen weinig voor mekaar en zo eindigde de partij op een logisch 0-0-gelijkspel. Een rustig debuut dus voor Jordi Nolle, die de voorkeur kreeg in doel bij de Steenbakkers op Vlogaert. Eén keer moest hij zich wel gewonnen geven bij de bezoekende strafschop van Bamona, maar de paal stak de van Hoogstraten overgekomen doelman een handje toe.

 1. Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”
  voetbal tweede nationale A

  Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”

  We durven vermoeden dat Gino Pauwels, T1 van KVV Zelzate, overwogen heeft om zelf de voetbalschoenen aan te trekken. Quasi een hele ploeg in de lappenmand en dan naar Merelbeke, de nummer twee in het klassement, moeten. Het leek geen prettig vooruitzicht. Maar zie, 0-1 was het eindverdict. Il faut le faire. Kevin Kabera was één van de smaakmakers in de ploeg van voorzitter Stefaan Luca.
 2. Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiedenis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”
  autosport Sprint Cup

  Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiede­nis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”

  Onder een heerlijke nazomerzon vond afgelopen weekend de voorlaatste meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup plaats en dat op het 100 jaar oude circuit van Spa-Francorchamps. Het jonge team EJ Automotive uit Bree was er aanwezig met maar liefst drie wagens. Het Limburgse team liet andermaal zien dat het tot de top in de spannende merkencup behoort.