DeAndre Davis (r.) is een typische spotshotter.
Volledig scherm
DeAndre Davis (r.) is een typische spotshotter. © RV

DeAndre Davis en Mechelen bekeren in Quaregnon: “We zijn er klaar voor”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËKangoeroes Mechelen treft in de 1/16 finales van de Beker van België derdeklasser Quaregnon. Een uitschakeling is niet gepermitteerd. Het rekent hiervoor op de inbreng van DeAndre Davis. De ervaring van de 27- jarige Amerikaan is een extra troef.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Thomas Di Giacomo (Hubo Handbal): “We moeten de positieve lijn doortrekken tegen Atomix”
  Handbal Bene-League

  Thomas Di Giacomo (Hubo Handbal): “We moeten de positieve lijn doortrek­ken tegen Atomix”

  De nieuwe fusieclub Hubo Handbal kon nog niet uitblinken in de topwedstrijden van de BENE-League. De Nederlandse coach Peter Portengen koos tot nu grotendeels voor de ervaren spelers van het vroegere Tongeren. De jeugd van Initia Hasselt krijgt ook wel kansen, maar wat minder. Eén van de vroegere Tongerse talenten, Thomas Di Giacomo, kon zich de laatste weken manifesteren. Hubo Handbal won twee keer met ruime cijfers tegen Tachos en Bevo. Die lijn moet worden doorgetrokken uit bij Atomix Haacht.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”
  Volleybal eerste nationale

  Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”

  Dit weekend staat de nationale bekercompetitie volop in de schijnwerpers. De halve finales voor de ‘Belgian Cup’ staan geprogrammeerd. Aan de ene kant van de tabel verdienen Borgworm en Menen veel aandacht. De kraker tussen Roeselare en Maaseik springt nog meer in het oog. Maar er gebeurt nog veel meer op de volleybalvelden. Wat dacht u van de clash tussen de mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle tegen Interfreight Brabo Antwerpen. Dit wordt ongetwijfeld een confrontatie op het scherpst van de snee tussen de nummers één en twee in eerste nationale.