Dean Vermincksel stond nog in de basis op het veld van Voorde-Appelterre, maar kon de nederlaag niet vermijden. "Na de vermijdbare tegentreffer, hebben we de wedstrijd volledig gedomineerd", analyseert de aanvaller.
Volledig scherm
Dean Vermincksel stond nog in de basis op het veld van Voorde-Appelterre, maar kon de nederlaag niet vermijden. "Na de vermijdbare tegentreffer, hebben we de wedstrijd volledig gedomineerd", analyseert de aanvaller. © Geert De Rycke

Dean Vermincksel en Sint-Niklaas verliezen derde keer op rij en staan alleen laatste: “Het lukt allemaal niet meer”

voetbal derde nationale ASKN Sint-Niklaas is solo hekkensluiter. Sportkring verloor met het kleinste verschil bij Voorde-Appelterre en ziet Jong Lede een puntje uitlopen. Moeilijke tijden in de Meesterstraat. “We slikken makkelijke tegengoals en missen een goalgetter.”

  1. KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschutter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”
    voetbal eerste nationale

    KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschut­ter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”

    KVK Ninove pakte zondagnamiddag zijn eerste punt in drie matchen. Op het veld van Visé vochten de jongens van coach Haydock als leeuwen en ze pakten zo een meer dan verdiend punt. Na de nederlagen tegen Dessel en OHL B van de voorbije weken schudde Haydock zijn ploeg door elkaar. Voormalig topschutter Oli Romero draafde zaterdag zelfs met de B-ploeg voor de volle 90 minuten op. Over de reden wordt op De Kloppers niet gecommuniceerd, maar de Ninovieters zouden op het punt staan deze wintermercato Ibrahima Mbaye weg te snoepen bij Aalst.