Dean Van Den Winckel vormt met Matthias Lievens een stevig verdedigingsduo: “We herkennen situaties heel snel”
Volledig scherm
Dean Van Den Winckel vormt met Matthias Lievens een stevig verdedigingsduo: “We herkennen situaties heel snel” © Geert De Rycke

Dean Van Den Winckel speelt met Merelbeke om leidersplaats op Daknam: “Genieten van unieke belevenis”

KFC Merelbeke is een van de vier teams met het maximum in tweede nationale A. Zaterdagavond trekt Dean Van Den Winckel vol vertrouwen naar Daknam voor een duel tegen co-leider Lokeren-Temse.

 1. Lyra-Lierse kan de punten thuis houden tegen FC Lebbeke: “Blij met mijn goal, omdat ik op die manier mijn waarde voor de ploeg kan onderstrepen”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se kan de punten thuis houden tegen FC Lebbeke: “Blij met mijn goal, omdat ik op die manier mijn waarde voor de ploeg kan onderstre­pen”

  De Sint had er zaterdag een lange reis voor over om Lyra-Lierse te komen aanmoedigen. In zijn al zwaar beladen zak met cadeautjes zat ook een doelpunt, al moest Lyra-Lierse lang wachten om dat cadeautje uit te pakken, tot minuut 77. Blijkbaar is Mathias Nys de braafste van de klas geweest. Hij was diegene die mocht scoren van de Goedheiligman. Lyra-Lierse won met 1-0.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.