Bondscoach Gert Vande Broek in overleg met Kris Vansnick: "Ik ga de ploeg niet plat laten spelen tijdens deze wekenlange internationale wedstrijden.”
Volledig scherm
Bondscoach Gert Vande Broek in overleg met Kris Vansnick: "Ik ga de ploeg niet plat laten spelen tijdens deze wekenlange internationale wedstrijden.” © Geert De Rycke

De Yellow Tigers zetten hun voorbereiding van de ‘Volley Nations League’ in met een oefenwedstrijd in de sporthal van Beveren

VolleybalDe Yellow Tigers zijn volop bezig aan de voorbereiding van de ‘Volley Nations League’ die vanaf 25 mei in Rimini (Italië) van start gaat. Dit internationaal toernooi wordt georganiseerd in een grote bubbel met zestien topteams. Een eerste oefenwedstrijd wordt zondag in de sporthal van Beveren afgewerkt tegen de Oranje vrouwen uit Nederland. Coach Gert Vande Broek opteert in samenspraak met de Hollandse ploeg om op twee velden tegelijkertijd te spelen. 

  1. Steven Casteele pakt zilver op BK 10.000m: “De laatste tijd draait het jammer genoeg niet zo goed”
    ATLETIEK

    Steven Casteele pakt zilver op BK 10.000m: “De laatste tijd draait het jammer genoeg niet zo goed”

    Zaterdag werd in Gentbrugge het Belgisch kampioenschap 10.000m afgewerkt. Steven Casteele vocht een spannende strijd uit met Lucas Da Silva, maar hij moest finaal zijn meerdere erkennen in de Luikenaar. Een zilveren medaille en een tijd van 29.44.48 werd Casteeles deel. “Het draait de laatste tijd niet echt super en dan ben ik toch nog best tevreden met zilver”, bekent hij.