De Belgische selectie speelde vier interessante oefenwedstrijden tegen Roemenië en Nederland.
Volledig scherm
De Belgische selectie speelde vier interessante oefenwedstrijden tegen Roemenië en Nederland. © Geert De Rycke

De Yellow Tigers starten aan de Volley Nations League: “Alles staat in het teken van het WK in Nederland”

volleybal vrouwenWoensdag 1 juni beginnen de Yellow Tigers onder leiding van Gert Vande Broek, Kris Vansnick en Jan De Brandt aan een nieuwe reeks internationale topwedstrijden in de Volley Nations League. De nationale vrouwenselectie heeft een nuttige voorbereiding achter de rug met deugddoende oefenwedstrijden tegen Roemenië en Nederland. Driemaal winst, één keer verlies.

  1. Lisa Van den Vonder en Sarah Cools bereiken de halve finale: “Vertrouwen getankt voor de volgende internationale beachtoernooien”
    beachvolleybal toernooi in hamburg

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools bereiken de halve finale: “Vertrouwen getankt voor de volgende internatio­na­le beachtoer­nooi­en”

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools waren uitgenodigd door de organisatoren van het event ‘King and Queen of the Court’ in Hamburg. Tussen de beste teams uit de hele wereld - allemaal geklasseerd in de top twintig - bleven de Belgische kampioenen in het beachvolleybal erg knap overeind. Ze bereikten de halve finale en dat mag gerust als een topprestatie beschouwd worden.