De Yellow Tigers kunnen belangrijke punten scoren in hun drie laatste confrontaties van deze VNL-campagne.
Volledig scherm
De Yellow Tigers kunnen belangrijke punten scoren in hun drie laatste confrontaties van deze VNL-campagne. © Volleybal World / RV

De Yellow Tigers kunnen hun fantastische prestaties tijdens deze ‘Volley Nations League’ in schoonheid afsluiten

volleybalDe Yellow Tigers beginnen de slotweek van de ‘Volley Nations League’ met een paar opdrachten die - op papier - punten kunnen opleveren. Wanneer je kan stunten tegen bijvoorbeeld Servië en China, ook al waren die toplanden niet met hun sterkste team aanwezig, dan mag je misschien wel concluderen dat volgende drie confrontaties haalbaar moeten zijn voor het immer strijdlustig Belgisch team.

 1. Jens Reynders pakt eerste profzege in Ninove: “Bewijs van prima groeicurve”
  Wielrennen Profs

  Jens Reynders pakt eerste profzege in Ninove: “Bewijs van prima groeicurve”

  Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) heeft zijn eerste profzege te pakken. De Zuid-Limburger was de beste in de Grote Prijs Beeckman-De Caluwe in Ninove. Voor Reynders is dit de bevestiging van een prima groeicurve. Na een minder goed voorjaar koos de renner uit Heers voor een andere aanpak. “Met succes. Ik hoop dat dit de echte start is. Me bewijzen in de Arctic Race of Norway is mijn volgende doel”, vertelt Reynders.
 2. Trainer Fanny Schamp (SV Anzegem): “Misschien wat steviger in de duels gaan”
  voetbal derde nationale A

  Trainer Fanny Schamp (SV Anzegem): “Misschien wat steviger in de duels gaan”

  Zondag trekt derdenationaler SV Anzegem naar het ambitieuze SV Diksmuide uit eerste provinciale, voor zijn eerste wedstrijd in de Beker van België. Promovendus Diksmuide trok in het tussenseizoen de ervaren coach Allan Deschodt (voordien FC Gullegem) aan. “Hij kent het klappen van de zweep, dat is een goede zaak”, weet Anzegemtrainer Fanny Schamp. “Alleen als je tegen goede tegenstanders speelt, weet je precies hoe ver je staat.”