Het bestuur van de Mazenzeelse Sportvrienden is klaar om de Vlaamse aspiranten te ontvangen.
Volledig scherm
Het bestuur van de Mazenzeelse Sportvrienden is klaar om de Vlaamse aspiranten te ontvangen. © Erik Vandeweyer

De Sportvrienden uit Mazenzele organiseren Vlaams kampioenschap voor aspiranten: “Derde hoogdag voor de club”

WielrennenOp 21 juli wordt in Mazenzele het Vlaams kampioenschap voor aspiranten gereden. De plaatselijke Sportvrienden zijn die dag niet aan hun proefstuk toe. Het is al de derde keer dat ze instaan voor een Vlaamse titelstrijd. De wielerliefhebber mag er dan ook van uitgaan dat hij op onze nationale feestdag een prima organisatie zal aantreffen.

 1. Rudy Van Houdt en Rapid Leest moeten tegen Bornem desastreuze start doorspoelen: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Rudy Van Houdt en Rapid Leest moeten tegen Bornem desastreu­ze start doorspoe­len: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

  Met een 0 op 9, 11 tegendoelpunten en geen enkele gemaakte goal op de teller hoeft het niet te verbazen dat Rapid Leest momenteel de rode lantaarn draagt in eerste provinciale. Menig trainer zou met zulke slechte resultaten moeten vrezen voor z’n ontslag, maar in het geval van Rudy Van Houdt geldt intussen een waslijst aan verzachtende omstandigheden.
 2. Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapitein heeft een voorbeeldfunctie op en naast het veld”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapi­tein heeft een voorbeeld­func­tie op en naast het veld”

  Na twee nederlagen op rij kon derdenationaler Eendracht Termien vorig weekend een eerste overwinning vieren. Dankzij onder meer twee doelpunten van ploegkapitein Siegerd Degeling bleef de Genkse derdenationaler baas over Koersel (1-3). Zondagmiddag wacht Eendracht een nieuwe derby, dan komt Wellen op bezoek. “Het is niet het eerste jaar dat Termien een slechte start kent. Een nieuwe derbyzege zet de trein weer helemaal op de rails”, aldus de nieuwe Termienkapitein.