Trainer-coach Jan Van Huffel van Caruur Gent krijgt een spelerskern met uitgebreide mogelijkheden waaraan hij kan bouwen.
Volledig scherm
Trainer-coach Jan Van Huffel van Caruur Gent krijgt een spelerskern met uitgebreide mogelijkheden waaraan hij kan bouwen. © Geert De Rycke

De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebarsten

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe voorbereiding op de competitie in de EuroMillions League is volop aan de gang. Caruur Volley Gent speelt veel oefenwedstrijden om in het gewenste ritme te geraken. Het is de automatismen verbeteren en de ‘finetuning’ tussen de verschillende spelers aanscherpen, zodat het team van coach Jan Van Huffel op vrijdag 22 oktober aan de eerste confrontatie kan beginnen tegen Menen. 

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Thomas Verheyden pakt eerste zege met GSG Aarschot: “Overwinning mocht niet lang meer uitblijven”
  Basketbal Top Division 2

  Thomas Verheyden pakt eerste zege met GSG Aarschot: “Overwin­ning mocht niet lang meer uitblijven”

  De nul is van de tabellen voor GSG Aarschot. De ploeg ging met 85-89 winnen op het veld van Quargenon. Eén zwaluw maakt ook voor de Hagelanders de lente nog niet, maar de ploeg deelt nu wel de laatste plaats in Top Division 2 met Mechelen. Belangrijker gegeven: Quaregnon en Sijsele hebben beiden slechts één wedstrijd meer gewonnen. Er is dus nieuwe hoop.
 3. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
  Voetbal tweede nationale A

  Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

  Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie vanavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugbollen. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.