Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout, was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om.
Volledig scherm
Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout, was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om. © Mpics

De Kempen stopt de samenwerking met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”

Voetbal derde nationale BHet bestuur van De Kempen heeft zaterdagavond, na de 5-0-nederlaag op het veld van KFC Nijlen, beslist om de samenwerking met trainer Tom Moons stop te zetten. Ook T2 Werner Eykens maakt niet langer deel uit van de sportieve staf. In afwachting van een opvolger zal Paul Vets de trainingen leiden. De Kempische fusieclub prijkt in derde nationale B met zes punten op een voorlaatste plaats.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Steven Casteele na overwinningen in Poperinge en Ieper: “Voel me eindelijk terug wat atleet”
  Veldlopen

  Steven Casteele na overwinnin­gen in Poperinge en Ieper: “Voel me eindelijk terug wat atleet”

  Afgelopen weekend werd voor het eerst in drie jaar opnieuw een veldloop georganiseerd in Ieper. De 57ste editie van de Grote Prijs Stad Ieper kreeg met Steven Casteele toch wel een mooie naam op de erelijst. De Gullegemnaar, die sinds dit jaar in de kleuren van AV Roeselare loopt, is aan zijn zoveelste comeback bezig en toonde in Ieper dat hij stilaan terug boven water aan het komen is. “Ik kom opnieuw van heel ver terug”, klinkt het.