Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout,  was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om.
Volledig scherm
Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout, was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om. © Mpics

De Kempen stopt de samenwerking met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”

Voetbal derde nationale BHet bestuur van De Kempen heeft zaterdagavond, na de 5-0-nederlaag op het veld van KFC Nijlen, beslist om de samenwerking met trainer Tom Moons stop te zetten. Ook T2 Werner Eykens maakt niet langer deel uit van de sportieve staf. In afwachting van een opvolger zal Paul Vets de trainingen leiden. De Kempische fusieclub prijkt in derde nationale B met zes punten op een voorlaatste plaats.

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.