Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout,  was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om.
Volledig scherm
Tom Moons, hier aan het werk tegen FC Turnhout, was ruim drie jaar trainer van de Tielense fusieclub. De 5-0-nederlaag van zaterdagavond in Nijlen deed hem de das om. © Mpics

De Kempen stopt de samenwerking met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”

Voetbal derde nationale BHet bestuur van De Kempen heeft zaterdagavond, na de 5-0-nederlaag op het veld van KFC Nijlen, beslist om de samenwerking met trainer Tom Moons stop te zetten. Ook T2 Werner Eykens maakt niet langer deel uit van de sportieve staf. In afwachting van een opvolger zal Paul Vets de trainingen leiden. De Kempische fusieclub prijkt in derde nationale B met zes punten op een voorlaatste plaats.

  1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
    Livios

    Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

    18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.