Nieuwkomer Julian Belle zat zondag voor de partij in Tisselt in de selectie van De Kempen.
Volledig scherm
Nieuwkomer Julian Belle zat zondag voor de partij in Tisselt in de selectie van De Kempen. © De Kempen / RV

De Kempen buigt op het veld van Tisselt een 3-0- achterstand om in een 3-4-overwinning

voetbal eerste provincialeVoor de meest spectaculaire overwinning van de voorbije speeldag in eerste provinciale zorgde ongetwijfeld De Kempen. De Tielense fusieclub keek op het veld van Tisselt, de nieuwkomer die met een zeven op negen aan het seizoen was begonnen, na een uur wedstrijd tegen een 3-0-achterstand aan. Een halfuur later stapte het team van trainer Peter Claessens als winnaar van het veld.

 1. Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklasser Proost Lier voor plaats in kwartfinale van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”
  Futsal Tweede Nationale

  Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklas­ser Proost Lier voor plaats in kwartfina­le van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”

  In het voorjaar degradeerde Proost Lier naar tweede nationale. Het bestuur stelde een nieuwe ploeg samen om zo snel mogelijk opnieuw te promoveren. De eerste signalen zijn alvast positief. Na zeven speeldagen zijn de Pallieters nog altijd ongeslagen in hun reeks. Vrijdag speelt de ploeg voor een plaats in de kwartfinale van de beker van België tegen reeksgenoot Standard Luik.
 2. Guido Hens en Olse Merksem blijven na twaalf matchen puntenloos achter: “Ik zie toekomst niet somber in”
  Handbal

  Guido Hens en Olse Merksem blijven na twaalf matchen puntenloos achter: “Ik zie toekomst niet somber in”

  Het seizoen van Olse Merksem verloopt voorlopig dramatisch. De Antwerpenaren staan na twaalf speeldagen op de bodemloze laatste plaats in eerste nationale, met drie punten achterstand op DB Gent en zeven eenheden op Doornik. Ook de herenploeg in Liga 1 is na zeven speeldagen puntenloos hekkensluiter. Voorzitter Guido Hens legt ons uit waar het fout loopt bij zijn geel-blauwe formatie.