Paulien Couckuyt (midden) loopt de IFAM in Oordegem
Volledig scherm
Paulien Couckuyt (midden) loopt de IFAM in Oordegem © Belga

De IFAM in Oordegem heeft moeite om een aantal atleten te laten deelnemen

ATLETIEKAmper zes dagen na het VK in Lebbeke krijgen de Vlaamse atleten de jaarlijkse IFAM voorgeschoteld met zijn traditioneel internationaal deelnemersveld. Omdat deze topmeeting nog vóór 9 juni doorgaat, wordt het aantal deelnemers uit eigen land sterk gereduceerd. De ‘binnenlandse’ atleten moeten inderdaad aan limieten voldoen, die afhankelijk zijn van de leeftijd.

 1. KBC Sint-Michiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”
  krachtbal eerste nationale

  KBC Sint-Mi­chiels viert drie speeldagen voor het eind al de titel, maar: “Ons seizoen is nog lang niet niet afgelopen”

  Na vier jaar zonder titel – twee geannuleerde coronaseizoenen meegerekend – is de oppergaai opnieuw in handen van KBC Sint-Michiels. Voor de ogen van een grote schare supporters haalden de Bruggelingen een 24-15-zege binnen tegen HO Beitem en zo kan het drie speeldagen voor het einde niet meer bijgehaald worden door eerste achtervolger KBC Male.
 2. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
  voetbal tweede amateur A

  Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

  FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.