Wim De Decker geeft aanwijzingen aan de zijlijn.
Volledig scherm
Wim De Decker geeft aanwijzingen aan de zijlijn. © BELGA

De Decker over 'onberekenbare' tegenstander: “Ik verwacht het sterkst mogelijke Anderlecht Futures”

voetbal challenger pro leagueSK Beveren ontmoet vrijdagavond met Anderlecht Futures opnieuw een belofte-elftal. Tijdens het WK, waarin de A-ploeg van Anderlecht geen competitiewedstrijden afwerkt, is dat extra link. SK Beveren-coach Wim De Decker verwacht een sterk Anderlecht Futures op de Freethiel.

 1. Patro Eisden plukt Maasmechelaar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Patro Eisden plukt Maasmeche­laar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”

  Je moet het maar meemaken. Vorige week werd Maasmechelaar Simon Bammens weggeplukt bij reeksgenoot THES en enkele dagen later zit hij niet enkel in de kern voor de partij in Knokke, maar mag hij in de slotfase ook de 1-2 voorsprong helpen over de streep trekken. Wat een debuut! “Uiteraard was ik blij en dankbaar voor zoveel vertrouwen, maar de belangrijke driepunter voor de ploeg maakte me het meest gelukkig. De viering achteraf was top en gaf een onvergetelijk gevoel”, geniet de 24-jarige verdediger nog na.
 2. De Antwerpse volleybalvrouwen halen hun derde overwinning op rij binnen: “Een mooie collectieve prestatie midden in de examenperiode”
  Volleybal

  De Antwerpse volleybal­vrou­wen halen hun derde overwin­ning op rij binnen: “Een mooie collectie­ve prestatie midden in de examenperi­o­de”

  Wat is het dit jaar heerlijk spannend in de volleyballiga bij de vrouwen. Eén van de ploegen die er mee voor zorgt dat de topvier heel dicht elkaars buurt blijft, is Interfreight Brabo Antwerpen. De Antwerp Ladies hebben een moeilijk eerste deel van de competitie achter de rug. Maar in 2023 hebben ze alles gewonnen: 9 op 9. Dat is bijzonder knap.