Davy Heymans nam afscheid van SK Tongeren met bekerwinst tegen Eendracht Termien. Vanaf maandag gaat hij aan de slag in de jeugdacademie van Maastricht.
Volledig scherm
Davy Heymans nam afscheid van SK Tongeren met bekerwinst tegen Eendracht Termien. Vanaf maandag gaat hij aan de slag in de jeugdacademie van Maastricht. © Dick Demey

Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”

voetbal tweede nationale BIn een boeiend bekerduel nam SK Tongeren met 2-3 de maat van Termien. Voor Davy Heymans was de partij tegen Termien meteen zijn laatste opdracht als trainer van Tongeren. De Zutendaler tekende een contract bij MVV en gaat er vanaf maandag fulltime aan de slag als coördinator bij de MVV-jeugdacademie. Bij Tongeren wordt hij vervangen door Tomas Daumantas, die de voorbije acht seizoenen bij Termien trainde. 

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Tony Termote en Alveringem boeken stuntzege tegen Nieuwpoort: “Een gouden driepunter tegen een van de titelfavorieten”
  voetbal vierde provinciale A

  Tony Termote en Alveringem boeken stuntzege tegen Nieuwpoort: “Een gouden driepunter tegen een van de titelfavo­rie­ten”

  Toen VV Alveringem afgelopen weekend op een snelle 0-2-achterstand aanliep tegen FA Nieuwpoort in vierde provinciale A, leek het kalf al na zeventien minuten verdronken voor de thuisploeg. De geel-blauwe formatie vocht echter terug dankzij een magnifieke vierklapper van aanvaller Jasper Boussaert en zo wist de ploeg van T1 Tony Termote alsnog de drie punten thuis te houden in een glansrijke 4-3-overwinning.
 3. Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerloting, maar competitie primeert”
  voetbal eerste nationale

  Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerlo­ting, maar competitie primeert”

  Na twee vrije dagen staan de spelers van Dessel vanavond opnieuw op het oefenveld. Morgen staat in eerste nationale de uitgestelde competitiewedstrijd van vorig weekend in Luik op het programma. In afwachting van dat duel zat Dessel dinsdagnamiddag in de trommel tijdens de bekerloting. In de tweede week van november komt met AA Gent de huidige bekerwinnaar op bezoek.