Elias Van Landeghem uit Aalter is één van de Oost-Vlaamse renners bij Davo United, een club die in Oost- en West-Vlaanderen op grotere bekendheid aast.
Volledig scherm
Elias Van Landeghem uit Aalter is één van de Oost-Vlaamse renners bij Davo United, een club die in Oost- en West-Vlaanderen op grotere bekendheid aast. © Geert De Rycke

Davo United Cycling Team wordt RB Zelfbouw UCT en zoekt verankering in Oost- en West-Vlaanderen

Het Davo United Cycling Team wordt volgend seizoen het RB Zelfbouw UCT en zoek naar een grotere verankering in Oost- en West-Vlaanderen. Met Kristof Vercouillie trok de beloftenploeg uit St-Truiden een tweede ploegleider aan.

  1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
    voetbal tweede nationale b

    Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

    Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.