De spelers van Meetjesland bouwen een feestje na de 3-2-zege tegen de buren van KSK Maldegem.
Volledig scherm
De spelers van Meetjesland bouwen een feestje na de 3-2-zege tegen de buren van KSK Maldegem. © Robby Verdickt

Davit Hovsepyan helpt Meetjesland met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjesland’: “Geen revanchegevoelens tegenover Maldegem”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AHoezo, gedevalueerde ‘Slag om het Meetjesland’? Niks van. Alle toeters en bellen zaterdag aan de Zandvleuge. Bengaals vuur, vijf goals, een fel aangevochten doelpunt van FCE Meetjesland, rood voor SK, een gemiste strafschop, doelworstelingen in beide strafschopgebieden en het winnende doelpunt dicht tegen het laatste fluitsignaal (3-2). Uitgelaten sfeertje en stevige beats bij Meetjesland, boosheid en overkokende potjes bij ‘den SK’. Zelfs over de man van de wedstrijd gingen beide supportersclans verbaal in de clinch. Davit Hovsepyan was dat met drie doelpunten bij de thuisploeg, ref Frederik Dhaenens bij SK. 

  1. KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

    KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

    De bal gaat weer aan het rollen, ook voor KSK Heist. En mét publiek. Ook bij Heist hoopt men dat de herstart nu definitief is, en dat ergens in februari of maart niet nog eens de rem er weer op moet. Covid blijft de clubs onder druk houden, dat is bij Heist niet anders. Maar wat de club nu vooral bezig houdt, zijn de schorsingen van Englebert en Rosy. Want wie komt er dan achterin de defensie te staan?