Aan het einde van de Grote Prijs Wilfried Peeters was Davide Bomboi in de groepssprint om plaats vijf sneller dan Alfdan De Decker en Jochen Deweer.
Volledig scherm
Aan het einde van de Grote Prijs Wilfried Peeters was Davide Bomboi in de groepssprint om plaats vijf sneller dan Alfdan De Decker en Jochen Deweer. © Mpics

Davide Bomboi naar Gent-Wevelgem voor beloften: “Op de Plugstreets uitkijken voor een lekke band”

wielrennen beloftenVoor het eerst sedert 2017 heeft Davide Bomboi een nationale selectie beet. Hij mag zondag Gent-Wevelgem, de vroegere Kattekoers met start en aankomst in Ieper, rijden. Bij de U23 is dit de eerste proef van de Nations Cup.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.